درخواست مادر نرگس محمدی از روحانی: به خواست دخترم رسیدگی شود

عذرا بازرگان، مادر نرگس محمدی در نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، از او خواست تا به درخواست دخترش مبنی بر امکان تماس تلفنی با فرزندانش رسیدگی شود.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از سایت کانون مدافعان حقوق بشر، عذرا بازرگان این نامه را امروز سه‌شنبه ۲۲ تیر ماه نوشته و به حسن روحانی گفته است که توقع دارد به این مسئله رسیدگی کرده تا مبادا جان فرزندش بیش از این در معرض خطر قرار گیرد.

نرگس محمدی، زندانی سیاسی، فعال حقوق بشر و نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر در زندان اوین به‌ سر می‎برد و از هفتم تیرماه جاری در اعتراض به جلوگیری از تماس تلفنی او با فرزندانش اعتصاب غذا کرده است.

عذرا بازرگان در نامه خود نوشته است: «دختر زندانی من یک سال است که از شنیدن صدای کودکانش محروم است. کودکانی که خردسال هستند و در غربت به همراه پدرشان زندگی می‌کنند و دل‌های کوچکشان برای شنیدن صدای مادر بی‌تاب است.»

او همچنین گفته است، از زمانی‌که دخترش زندانی شده به‌دلیل بیماری‌ و پیری پدر نرگس محمدی، فقط سه بار به دیدن دخترش رفته‌اند و مسئولان زندان اجازه نمی‌دهند حتی دخترش با تلفن با او صحبت کند.

مادر نرگس محمدی در بخشی از نامه خود نوشته است: «کدام قانون و کدام شرع و دین اجازه می‌دهد در سرزمینی زنان و مادران را به زندان افکنند و از شنیدن صدای فرزندانشان محروم کنند؟ این مرام را در کدام مکتب الهی یا بشری فرا گرفته‌اند؟ شگفتا که آن‌چه در دوران پیش از انقلاب چشیدم و دوران کودکی و جوانی‌ام را با بیم و هراس ساواک گذراندم، اکنون با رنج و حسرت دخترم دوباره تجربه می‌کنم و تا مغز استخوانم می‌سوزد.»

روز گذشته، دوشنبه ۲۱ تیر یک منبع نزدیک به نرگس محمدی گفت: که او یکشنبه ۲۰ تیرماه با دستبند به مطب احمد‌علی نوربالا، روان‌پزشک فرستاده شده است.

این فرد مطلع همچنین افزود با وجود شرایط جسمانی سخت و وضعیت خطرناک نرگس محمدی، حاجیلو، دادیار ناظر زندان اوین با او تماس گرفته و با تهدید از او خواسته است که به اعتصاب غذایش پایان دهد.

دادگاه انقلاب اسلامی تهران نرگس محمدی را به ۱۶ سال حبس تعریزی محکوم کرده است. بر اساس رأی دادگاه او در مورد اتهام «تشکیل و اداره گروهک غیرقانونی لگام» (لغو گام به گام حکم اعدام) به تحمل ۱۰ سال حبس، در مورد اتهام «اجتماع و تبانی به‌ قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به تحمل پنج سال حبس و در مورد اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به تحمل یک سال حبس محکوم شده است.

اما بر اساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی احکام صادر شده علیه نرگس محمدی، یک‌جا گرد آمد و او به ۱۰ سال حبس محکوم شد. ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی می‌گوید هرگاه عناوین ارتکابی بیش‌تر از سه جرم نباشد، حداکثر مجازات تعیین شده برای یک جرم اعمال می‌شود.

فرزندان خردسال نرگس محمدی پس از بازداشت او از یک سال پیش به نزد پدرشان، تقی رحمانی، که به اجبار و بر اثر فشارهای مقام‌های امنیتی و قضایی به فرانسه مهاجرت کرده است، رفته‌اند.

نرگس محمدی در طول یک سال گذشته، فقط یک‌بار توانسته است از طریق تلفن با فرزندان خردسالش صحبت کند. این تماس تلفنی در اواسط فروردین ماه ۱۳۹۵ برقرار شد.

Post source : رادیو زمانه

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.