صبح امروز دادگاه تجدید نظر چهار فعال مدنی و امیر امیرقلی برگزار شد

دادگاه تجدید نظر چهار فعال مدنی و امیر امیر قلی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، امروز چهارشنبه ۱۳ مردادماه، در شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب برگزار شد.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، آتنا دائمی به همراه پدرش محمدحسین دائمی ، امید علی شناس، ئاسو رستمی و علی نوری صبح روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه در شعبه ۳۶ به ریاست قاضی زرگر، محاکمه شدند. امیر امیرقلی، زندانی سیاسی بند هشت اوین، نیز به همراه این فعالین مدنی در همین دادگاه محاکمه گشته و به ارائه دفاعیات خود پرداخت.

گفتنی است که این جلسه در تاریخ ۱۵ تیر ماه به دلیل عدم حضور قاضی برگزار نگشته و به ۱۳ مردادماه موکول شده بود.

آتنا دائمی، فعال مدنی، در بیست و نهم مهرماه سال ۹۳ بازداشت و در تاریخ ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۳ به بندزنان زندان اوین منتقل‌شده بود. پس از چندین بار به تعویق افتادن جلسه دادگاه، نهایتاً در تاریخ ٢٣اسفند ٩٣در دادگاهی به اتهام «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «توهین به رهبری»، «توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی» و «اختفای ادله جرم»، به ۱۴ سال زندان محکوم شد. رأی صادره شده برای ابن فعال مدنی به شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر ارسال شد.

امید على شناس، ١٣ شهریور سال گذشته بازداشت و به بند دو-الف سپاه پاسداران منتقل شد و علی‌‌رغم صدور قرار وثیقه ١٠٠میلیون تومانی، دادگاه بدوی و قبلاً دادسرا به دلایل نامعلومی از پذیرش وثیقه خودداری کردند.

آقای علی شناس به دلیل فعالیت‌های مدنی مسالمت‌آمیز، به اتهام تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی و توهین به رهبری به ۱۰ سال زندان محکوم شد، دادگاه وی به همراه سه فعال مدنی دیگر، در کمتر از پانزده دقیقه، توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد و مجموعاً به ۳۸ سال زندان محکوم شدند.

ئاسو رستمی، فعال مدنی، در روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۳۹۴ پس از شرکت در تجمع مسالمت‌آمیز در مقابل دفتر سازمان ملل در حمایت از کوبانی بازداشت و بند ۸ زندان اوین منتقل‌شده بود. وی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» درکمتر از پانزده دقیقه، از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی «مقیسه» به ۷ سال زندان محکوم شد.

علی نوری دانشجوی سال آخر معماری، عکاس، فعال مدنی و فعال کودکان کار، چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۳، پس از شرکت در تجمع کوبانی در مقابل سازمان ملل بازداشت شد. بعد از بازداشت به بند ۲-الف سپاه منتقل شد و بعد از مدت‌ها بازجویی و سلول انفرادی به بند عمومی ۸ زندان اوین، محل نگهداری زندانیان مالی منتقل شد.

امیر امیرقلی در دادگاه اولیه، به اتهامات انتسابی «توهین به مقدسات»، «توهین به رهبری»، «اجتماع و تبانی برای اقدام علیه امنیت ملی»، «اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات» و «تبلیغ علیه نظام»، به ۲۱ سال زندان محکوم شد.

امیر امیرقلی، فعال حقوق کودک، به دلیل حمایت از مردم «کوبانی» در تاریخ ۱۰ آذرماه سال ۱۳۹۳ بازداشت و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی محاکمه شد.
این زندانی سیاسی پیش‌تر در سال ۸۷ به دلیل فعالیت‌های دانشجویی بازداشت و از دانشگاه اخراج شد.

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.