هزار تن سیبزمینی روی دست کشاورزانی ماند که تمام خرج زندگی خود را و یک سال از بهای عمرشان را با امید به فروش تولید سیبزمینی خود گذاشته بودند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل خبرگزاری های داخلی ، کشاورزان فریدن امسال درحالی زمینهای زراعی خود را به کشت سیبزمینی اختصاص دادند که پس از به بار نشستن محصولاتشان با عدم خرید محصولات از سوی دولت مواجه شدند و همین امر سبب شد 80 هزار تن سیبزمینی روی دست کشاورزانی بماند که تمام خرج زندگی خود را و یک سال از بهای عمرشان را با امید به فروش تولید سیبزمینی خود گذاشته بودند.
کشاورزان اظهار کردند حتی ما حاضریم که به نصف قیمت سیبزمینیها خود را به فروش برسانیم اما هنوز هیچ یک از ارگانهای حامی کشاورزان اقدامی در جهت حمایت از کشاورزان و خرید محصولات انجام ندادند.
احمد عبداللهی عضو سابق شورای اسلامی شهر دامنه که از کشاورزان شهرستان دامنه است، در این باره افزود: سالهاست که محصولات و الگوی کشت انجامشده در شهر دامنه با شکست مواجه شده است و کشاورزان باوجود تولید محصولات مناسب برای فروش دچار مشکل شدهاند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در دولت قبلی نیز با چنین مشکلی مواجه شدیم و به دلیل انباشت سیبزمینی روی دست کشاورزان اقدام به عرضه سیبزمینی رایگان بین مردم کردند اما همچنان تجربه از این کار گرفته نشد و اینبار نیز با چنین مشکلی مواجه شدیم اما اینبار دولت یک گام عقب تر رفته است و حتی زیر بار خرید از کشاورزان و توزیع رایگان آن بین مردم نرفت و حتی شاهد بودیم که چند تن سیب زمینی به راحتی معدوم شد.
به طور قطع رویداد هر واقع تلخ باید تجربهای باشد که حتی مشابه آن انجام نگیرد چه برسد به اینکه آن واقع در فاصله چند سال دو بار تکرار شود و اینکه چه کسی یا کسانی باید پاسخگویی اینگونه اهمال کاریها باشند قدری قابل تامل است.