معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت : محصولات کشاورزی طی ۱۰ سال گذشته کاهش عملکرد داشتند و این مساله موجب کاهش درآمد و فقیر شدن کشاورزان گردیده است.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از قدس آنلاین، عباس کشاورز در سیوششمین گردهمایی سالانه مدیران حفظ و نباتات کشور در بابلسر با بیان اینکه کشاورزی کشور دارای دو چالش آب و پایداری است ، افزود : کاهش عملکرد نشان میدهد ضایعات در محصولات بالا رفته است و به هم خوردن تعادل تولید به ضرر تولیدکننده است.
وی با اشاره به اینکه در راستای تشدید افزایش ضایعات ، اکولوژی تولید به هم ریخته است ، خاطرنشان نمود : شاخصی که امروزه دنیا در مورد منابع آب صحبت میکند شاخص راندمان، کانال و حجم نیست بلکه دنیا میگوید از این منبع مانند هر منبع دیگری چقدر تولید و درآمد کسب میشود.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید را باید با کاهش ضایعات ارتقا دهیم ، تاکید نمود : کشاورزی نسخه جدیدی میخواهد که همه ما باید آماده نسخه جدید باشیم.
کشاورز ادامه داد : برای پایداری کشاورزی، این سطح زیرکشت گندم منطقی نیست و تنها با حرف دولت و وزیر جهاد کشاورزی کار عملیاتی نخواهد شد بلکه کشاورزان باید مجاب شوند و سازمان حفظ نباتات از سازمان عملیاتی خود را خارج کند و به سازمان آگاهی دهنده تبدیل شود.
وی با بیان اینکه کسانی که تولیدکننده سموم هستند بدانند خط قرمز ما خط کیفیت است ، یادآورشد : هیچ رابطه دیگری بین ما حاکم نیست و تولید و پایداری خط قرمز است و هیچکس فرصت آزمون و خطا ندارد و باید با دانش و مطالعه سراغ اطلاعات جدید باید رفت.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه کشاورزان باید بهترین سموم، بهترین روش و بهترین مبارزه بیولوژیک را بکار گیرند ، افزود : کمترین سرمایه گذاری ، کاهش ضایعات بوده و سازمان حفظ نباتات باید مراقبت از محصول را با هیچ نسخهای جابهجا نکند.