تعطیلی صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان/تجمع کارگران در اعتراض به وضعیت کارخانه

صبح روز گذشته، جمعی از کارگران صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان در اعتراض به آنچه بلاتکلیفی در وضعیت شغلی خود و کارخانه می‌خوانند، مقابل ساختمان دفتر مدیریت این شرکت تجمع کردند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، طبق ادعای کارگران صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان؛ در حال حاضر فعالیت تولیدی این واحد به سبب نداشتن مواد اولیه تولیدی، متوقف شده و کارگران کاری برای انجام دادن ندارند و بدین سبب، صبح دیروز، ۱۴ مردادماه، گروهی از این کارگران، در اعتراض به آنچه بی‌توجهی کارفرما به وضعیت شغلی خود و کارخانه می‌خوانند،  مقابل دفتر مدیریت کارخانه دست به اعتراض صنفی زدند.

 

کارگران معترض می‌گویند: افزایش مشکلات کارخانه باعث شده کارفرما پیشنهاد خاتمه قرارداد کار به تعدادی از کارگران بدهد.

این کارگران همچنین مدعی‌اند؛ به دلیل غیرواقعی بودن احکام شغلی ثبت‌شده در لیست‌های بیمه سازمان تأمین اجتماعی بسیاری از کارگران مشمول قانون مشاغل سخت و زیان‌آور نیستند.

آن‌ها می‌گویند: در آخرین پیگیری‌هایی که با کارفرما انجام دادیم هیچ پاسخ قاطعی از سوی کارفرما برای دریافت مطالباتمان نشنیدیم و به همین دلیل ناچار شدیم برای احقاق حقوق ازدست‌رفته‌مان تجمع کنیم.

درزمینه مشکلات کارگران صنایع ریخته‌گری آذرین اصفهان، «مرتضی رضی‌زاده» مدیرعامل این واحد صنعتی گفت: بیش از یک ماه است که ما تولیدی نداریم و کارگران وظایف خودشان را انجام نمی‌دهند.

وی افزود: خردادماه سال گذشته قرار بود از محل کمک به واحدهای تولیدی ۲۰ میلیارد ریال وام به ما پرداخت شود که در دی‌ماه گفتند که مهلت پرداخت وام تمام‌شده است.

مدیر صنایع آذرین اصفهان از تصویب مجدد وام ۲۰ میلیارد ریالی این مجموعه خبر داد و تصریح کرد: به‌محض پرداخت این وام و برطرف شدن مشکلات نقدینگی می‌توانیم پاسخگوی نیروهای خودمان باشیم.

وی بابیان اینکه کارکنان ما همگی قرارداد موقت هستند، یادآور شد: پیش‌ازاین ما ۱۲۰ نفر نیرو داشتیم و در حال حاضر با ۵۰ نیرو طرف حساب هستیم و هدف ما از این کار ایجاد اشتغال بوده است.

مرتضی رضی‌زاده با تأکید بر اینکه نیروهایی که مایل به ادامه همکاری نیستند برای دریافت بیمه بیکاری مراجعه کنند، بیان داشت: نیروهای فعلی ۲ الی ۳ ماه دیگر تا پایان قرارداد زمان دارند. این افراد می‌توانند با انجام توافق با مجموعه پایان کار خود را بگیرند و برای بیمه بیکاری اقدام کنند.

وی در پایان بابیان اینکه مشکل ما عدم وجود سرمایه در گردش است، اضافه کرد: خود من ملکی را با ارزش ۱۰ میلیارد ریال فروختم تا بتوانم مشکلات موجود را مرتفع سازم اما تا زمانی که وام‌های حمایتی به ما تعلق نگیرد مشکلات ادامه خواهند داشت.

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.