۳۵۰هزار کودک بازمانده از تحصیل در کشور/ افزایش احتمال اعتیاد در کودکان بازمانده از تحصیل

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حدود ۳۵۰هزار کودک در سطح کشور در سنین ابتدایی به مدرسه نمی‌روند و وارد مقطع آموزش رسمی نشده‌اند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از خبرگزاری تسنیم، احمد میدری در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی گفت: بررسی‌ها نشان می دهد حدود ۳۵۰ هزار کودک در سنین ابتدایی به مدرسه نمی‌روند و وارد آموزش رسمی نشده‌اند.

میدری با اعلام اینکه سه هزار و ۹۰۰ کودک کهگیلویه و بویراحمدی در سن دوران ابتدایی به مدرسه نمی‌روند، تصریح کرد: باید سازوکاری ایجاد شود تا این آمار از لحاظ فقر، عدم دسترسی به مدرسه و غیره تفکیک شود .

وی گفت: مسائل اجتماعی حالت اپیدمی دارند و مثل مالاریا و طاعون اگر در نطفه نتوانیم آنها را کنترل کنیم مشکلات زیادی را ایجاد کرده و گسترده می‌شوند.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معضل خودکشی اشاره داشت و با بیان اینکه این معضل در برخی شهرستان‌ها از کنترل خارج شده، گفت: در برخی نقاط کشور خودسوزی زنان به یک ارزش تبدیل شده است.

میدری اظهار کرد: خودکشی، طلاق، بازماندگی از تحصیل و اعتیاد در صورتی که در نطفه کنترل می‌شدند تا این حد گسترش پیدا نمی‌کردند.

وی با اشاره به اینکه روند طلاق در کشور افزایشی است اما مثل اعتیاد شیوع پیدا نکرده، تصریح کرد: آمار طلاق در کشور از یک طلاق به‌ازای هر ۸ ازدواج در حدود ۱۰ سال پیش به یک طلاق در هر ۴٫۵ ازدواج رسیده که آمار نگران‌کننده‌ای است.

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اظهار اینکه آسیب‌های اجتماعی را می‌توان با بودجه‌های اندک کنترل کرد، گفت: جذب مشارکت‌های مردمی در این راستا کارساز است اما در ایران ساختار اداری قادر نیست مشارکت مردم را به کار گیرد

وی با بیان اینکه در کودکان بازمانده از تحصیل، احتمال اعتیاد بیشتر است ابراز کرد: نقطه شروع آسیب‌های اجتماعی نرفتن کودک به مدرسه است.

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.