بلاتکلیفی هواداران محمدعلی طاهری در زندان‌های فشافویه و قرچک

از میان دستگیرشدگان تجمعات هواداران محمدعلی طاهری در مقابل بیمارستان بقیه‌الله تهران، ۱۵ تن همچنان به‌صورت بلاتکلیف در زندان‌های فشافویه و قرچک محبوس می‌باشند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، ۱۵ تن از شاگردان محمدعلی طاهری پس از دستگیری در تجمعات برگزارشده مقابل بیمارستان بقیه الله به زندان فشافویه و قرچک منتقل شدند و هم چنان در بازداشت به سر می‌برند.

احسان لطیفی، پویا عسگر زاده، نوید موسوی، علی معصومی، اسماعیل حسینی، بهروز نجاتیان، محمد مقیمی، البرز فتحی، امین ذوقی، وحید ابراهیم زاده علی برمکی ملیکا کاوندی، بهارک آذرنیا، زهرا شفیعی و ناهید بابازاده هویت احرازشده این شهروندان می‌باشد.

گفتنی است که تعدادی از این شهروندان همزمان با دستگیری مورد ضرب و شتم قرارگرفته‌اند و علیرغم وضعیت نامساعد جسمانی تاکنون از درمان و رسیدگی پزشکی محروم بوده‌اند.

هواداران محمدعلی طاهری از روز پنجشنبه ۲۹ مهرماه تا سوم آبان ماه در مقابل بیمارستان بقیه‌الله، دست به تحصن زده و خواستار اعلام وضعیت سلامتی محمدعلی طاهری از سوی مقامات قضایی شدند که این تجمع مسالمت آمیز با یورش نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد.

محمدعلی طاهری که در اعتراض به بلاتکلیفی خود اقدام به اعتصاب غذا کرده است، از سال ۱۳۹۰ در زندان به سر برده و علی‌رغم اتمام حکم پنج سال حبس تعزیری و صدور قرار منع تعقیب برای پرونده جدید، همچنان از آزادی وی ممانعت به عمل می‌آید.

این درحالی‌است‌که دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی، همچنان از ملاقات و یا تماس تلفنی خانواده محمدعلی طاهری با وی ممانعت به عمل می‌آورد.

محمدعلی طاهری، مؤسس «عرفان حلقه»، ۶۰ ساله و متولد کرمانشاه است. او در سال ۱۳۸۰ موسسه‌ای به نام «عرفان حلقه» با تمرکز فرا درمانی و طب مکمل در تهران تأسیس کرد. آقای طاهری چندین کتاب نوشته که از سوی وزارت ارشاد مجوز گرفته‌اند و همچنین چند دوره کلاس در دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص طب مکمل داشته است. دانشگاه طب سنتی ارمنستان در اردیبهشت سال ۱۳۹۰، به محمدعلی طاهری دکترای افتخاری اعطا کرد.

او در سال ۱۳۸۹ برای اولین بار به اتهام اقدام علیه امنیت کشور از سوی نیروهای وزارت اطلاعات دستگیر و برای ۶۷ روز در زندان اوین تحت بازجویی قرار گرفت. او پس‌ازآن با قرار وثیقه آزاد شد اما مجدداً در تاریخ ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۰ بازداشت شد و به اتهام توهین به مقدسات، اتهام فعل حرام و رابطه نامشروع به دلیل «تماس با مچ دست‌زن نامحرم در زمان عمل فرا درمانی» و به اتهام دخالت در امر پزشکی، تحصیل مال نامشروع و توزیع آثار سمعی– بصری و استفاده غیرمجاز عناوین علمی پزشکی جمعاً به ۵ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و ۹۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.

اما آقای طاهری در تابستان ۱۳۹۳ مجدداً برای اتهام مفسد فی‌الارض که قبلاً در پرونده‌اش بررسی‌شده بود، بازجویی شد. دادگاه او در اسفندماه ۱۳۹۳ برگزار شد و در‌‌‌‌نهایت در خردادماه ۱۳۹۴ به اتهام فساد فی‌الارض از طریق منحرف کردن افراد به اعدام محکوم شد. با اعتراض وکلای آقای طاهری، پرونده او برای بررسی مجدد به دیوان عالی کشور فرستاده شد.

خواهر محمدعلی طاهری، مؤسس «عرفان حلقه» اظهار کرده بود حکم اعدام او از سوی شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور لغو شده و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب فرستاده‌شده است.

 

Related posts

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.