روز یکشنبه ۲۸ آذرماه، نیروهای امنیتی با یورش به بند قرنطینه زندان قرچک، اقدام به ضرب و شتم تعدادی از هواداران محمدعلی طاهری کرده اند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، دستکم بیست و چهار تن از شاگردان و هواداران محمدعلی طاهری که طی روزهای ۲۳، ۲۵ و ۲۷ آذرماه بازداشت و به ندامتگاه زنان شهر ری (قرچک) منتقل گشته اند، روز یکشنبه از سوی گارد ویژه زندان با باتوم برقی مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
گفته می شود که دو تن از بازداشت شدگان به شدت مجروح شده و در وضعیت وخیمی به سر می برند.
تعدادی از بازداشت شدگان در اعتراض به عدم رسیدگی و توجه مسئولین به آنان و مطالباتشان، هفتمین روز اعتصاب غذا را پشت سر گذاشته اند.
لازم به ذکر است، جمعی از هواداران محمدعلی در روز های ۲۳، ۲۵ و ۲۷ آذرماه جهت اعتراض به وضعیت این زندانی عقیدتی، به زندان اوین مراجعه کرده و در مجموع ۳۷ تن طی این سه تجمع بازداشت شده اند.
اتهام این افراد «اخلال در نظم عمومی» عنوان شده است.
هواداران محمدعلی طاهری پیش تر نیز از روز پنجشنبه ۲۹ مهرماه تا سوم آبان ماه در مقابل بیمارستان بقیهالله، دست به تحصن زده و خواستار اعلام وضعیت سلامتی محمدعلی طاهری از سوی مقامات قضایی شدند که این تجمع مسالمت آمیز با یورش نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شده بود.
محمدعلی طاهری، بنیانگذار عرفان حلقه، از سال ۱۳۹۰ در زندان به سر برده و پس اتمام حکم پنج سال حبس تعزیری در پروندهای متهم به “افساد فیالارض” و “سبّ النبی” شد و از آزادی وی ممانعت به عمل آمد. پس صدور قرار منع تعقیب برای این اتهامات، وی هماکنون در پروندهی جدیدی با اتهام “محاربه” روبهرو میباشد.
محمدعلی طاهری، مؤسس «عرفان حلقه»، ۶۰ ساله و متولد کرمانشاه است. او در سال ۱۳۸۰ موسسهای به نام «عرفان حلقه» با تمرکز فرادرمانی و طب مکمل در تهران تأسیس کرد. آقای طاهری چندین کتاب نوشته که از سوی وزارت ارشاد مجوز گرفتهاند و همچنین چند دوره کلاس در دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص طب مکمل داشته است. دانشگاه طب سنتی ارمنستان در اردیبهشت سال ۱۳۹۰، به محمدعلی طاهری دکترای افتخاری اعطا کرد.
او در سال ۱۳۸۹ برای اولینبار به اتهام اقدام علیه امنیت کشور از سوی نیروهای وزارت اطلاعات دستگیر و برای ۶۷ روز در زندان اوین تحت بازجویی قرار گرفت. او پس از آن با قرار وثیقه آزاد شد اما مجدداً در تاریخ ۱۴ اردیبهشتماه سال ۱۳۹۰ بازداشت شد و به اتهام توهین به مقدسات، اتهام فعل حرام و رابطه نامشروع به دلیل «تماس با مچ دست زن نامحرم در زمان عمل فرادرمانی»، دخالت در امر پزشکی، تحصیل مال نامشروع، توزیع آثار سمعی– بصری و استفاده غیرمجاز عناوین علمی ـ پزشکی جمعاً به ۵ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و ۹۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.
اما آقای طاهری در تابستان ۱۳۹۳ مجدداً برای اتهام مفسد فیالارض که قبلاً در پروندهاش بررسی شده بود بازجویی شد. دادگاه او در اسفندماه سال ۱۳۹۳ برگزار شد و درنهایت در خردادماه سال ۱۳۹۴ به اتهام فساد فیالارض از طریق منحرف کردن افراد به اعدام محکوم شد. با اعتراض وکلای آقای طاهری، پرونده او برای بررسی مجدد به دیوان عالی کشور فرستاده شد.
خواهر محمدعلی طاهری اظهار کرده بود حکم اعدام او از سوی شعبه ۳۳ دیوان عالی کشور لغو شده و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب فرستاده شده است.
وی ادامه داد: آقای سعید خلیلی، وکیل برادرم به دیوان مراجعه کرده بودند و حکم لغو حکم اعدام او را شخصاً دیده است.