یک مقام مسئول در وزارت نیرو گفت: خشکسالیهای اخیر که آثار آن محدودیت شدید منابع آبی بوده، منجر به این شد که دولتمردان بحران آب را جدی بگیرند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از مهر، شاهین پاک روح گفت: تمامی فعالان در صنعت آب و فاضلاب کشور باید با تعامل سازنده با تمام گروههایی که از خدمات این شرکتها بهرهمند میشوند، درصدد ارائه خدمات مطلوب و پایدار باشند تا رسالت خود را به خوبی انجام داده باشند.
این مقام مسئول در وزارت نیرو اظهار داشت: به طور میانگین مدتزمان رفع حوادث در کشور حدود ۲ ساعت است، بر این اساس فعالان در بخش حوادث باید نهایت تلاش خود را به خرج دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن حوادث پیشآمده را رفع کنند.
پاکروح، اقتصاد آب را بسیار حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: اقتصاد آب ازآنجهت مهم به شمار میآید که عملکرد مطلوبی را در بردارد، به عنوان مثال به رغم افزایش تعرفه آببها اگر مطالبات در این بخش بهموقع وصول نشود، مطمئناً نمیتواند ازلحاظ اقتصادی کمک شایانی برای صنعت داشته باشد.
وی ادامه داد: تجهیز و نگهداری تأسیسات بسیار حائز اهمیت است و تنها نباید تلاش در جهت احداث تأسیسات باشد بهطوری که تمرکز بر نگهداری و استفاده بهینه از تأسیسات به فراموشی سپرده شود که این مسئله میتواند آسیبهای اقتصادی فراوانی را در برداشته باشد.
معاون هماهنگی آبفای کشور رفع بهموقع حوادث را ازجمله مصادیق اقتصاد آب برشمرد و اظهار داشت: فعالان در بخش حوادث باید نهایت تلاش خود را به خرج دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن حوادث پیشآمده را رفع کنند تا از وقوع آسیبهای بیشتر جلوگیری به عمل آید که این امر در کاهش تحمیل خسارات نقش مؤثری دارد.
وی به نگاه ویژه دولتمردان به مسئله آب پرداخت و تصریح کرد: وقوع حوادث غیرمترقبه مانند خشکسالیهای اخیر که آثار آن محدودیت شدید منابع آبی بوده منجر شد که دولتمردان بحران آب را جدی بگیرند و دیگر نگاه فنی صرف به آب نداشته باشند و با دید اقتصادی به مسئله آب بپردازند.