ادامه فشار‌ها بر زینب جلالیان/ خودداری مسئولین از اعزام وی به بیمارستان

مسئولبن زندان خوی از اعزام زینب جلالیان، زندانی سیاسی کرد، به بیمارستان خودداری می کنند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، مسئولین زندان خوی به زینب جلالیان اعلام کرده‌اند که اعزام به بیمارستان و رسیدگی درمانی تنها مشروط بر آن است که طی مدت درمان یکی از اعضای خانواده او به عنوان ضامن در زندان نگهداری شود. این زندانی سیاسی کرد با وجود وضعیت نامساعد جسمانی به دلیل ابتلا به بیماری ناخنک چشم و بیماری روده، این شرایط را نپذیرفته و همچنان در زندان خوی بدون رسیدگی پزشکی نگهداری می شود.

پیش تر نیز، مأموران وزارت اطلاعات طی بازجویی از زینب جلالیان، به وی اعلام کرده‌ بودند که معالجه و اعزام او را به بیمارستان خارج از زندان تنها در صورت اقدام به اعترافات تلویزیونی انجام می‌گیرد و خانم جلالیان از انجام این کار امتناع کرده بود.

لازم به ذکر است که زینب جلالیان زندانی عقیدتی کُرد باوجود گذراندن هشت سال حبس تاکنون نتوانسته از مرخصی استفاده کند. به گفته وکیل این زندانی بارها تقاضای مرخصی داده‌شده اما مسئولان با آن موافقت نکرده‌اند: «آخرین بار چهار ماه پیش درخواست مرخصی دادیم که بازهم موافقت نشد، یا مرخصی نمی‌دهند و یا مرخصی را «مشروط» می‌کنند.» او در توضیح «مرخصی مشروط» گفت: «با توجه به شرایط حدس می‌زنم که مرخصی خانم جلالیان مشروط به مصاحبه تلویزیونی (اعترافات تلویزیونی) یا مواردی شبیه به این شده باشد.»

زینب جلالیان زندانی سیاسی کُرد، در اسفندماه سال ۸۶ به اتهام عضویت در پژاک بازداشت و توسط نیروهای اداره اطلاعات کرمانشاه مورد بازجویی و  شکنجه قرار گرفت. وی در شعبه یک دادگاه انقلاب کرمانشاه به اتهام «اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسلامی ایران» و «عضویت در پژاک» به اعدام محکوم شد. مسئولین وزارت اطلاعات به وی اعلام کرده که دستور اجرای حکم اعدام وی صادرشده و تنها با انجام مصاحبه تلویزیونی است که اجرای حکم متوقف خواهد شد. حکم اعدام این زندانی سیاسی در آبان ماه سال ۹۰ به حبس ابد تبدیل شد. در آذرماه سال ۹۳ این زندانی سیاسی به زندان خوی منتقل شد.

Related posts

2 Comments

  1. Pingback: زینب جلالیان؛ محرومیت از حق مرخصی و رسیدگی درمانی در زندان خوی | حقوق بشر در ایران

  2. Pingback: وزارت امور خارجه آمریکا از عدم رسیدگی مسئولین به وضعیت زینب‌جلالیان انتقاد کرد | حقوق بشر در ایران

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.