معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت که متاسفانه شناخت مناسبی از خانواده در کشور نداریم و از میان بیش از ۹ هزار کودک که در مراکز شبهخانواده نگهداری میشوند، ۸۷ درصد، بدسرپرست هستند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از فارس، حبیبالله مسعودیفرید گفت: متاسفانه شناخت مناسبی از خانواده در کشور نداریم و سازمانهای مرتبط باید شاخصهای مدنظر خانواده ایرانی را مطرح کنند تا بتوانیم به تفسیر مناسبی از خانواده برسیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: یکی از مشکلات موجود در بحث خانواده عدم ارتباط تعریفشده بین نهادهای اجرایی و علمی است و از طرفی مسائل اقتصادی و اجتماعی باعث شده که افراد ساعات کمتری را با یکدیگر داشته باشند.
فرید گفت: عدم آموزش مناسب به خانوادهها باعث شده حتی ساعاتی که در کنار یکدیگر هم هستند بازدهی مشخص و مناسبی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در سازمان بهزیستی مدلی وجود دارد که براساس آن، خانواده ها توانمندتر شده و مشکلاتشان نیز کاهش مییابد به همین منظور دو حیطه اصلی فعالیت سازمان بهزیستی در ارتقای سلامت اجتماعی و کاهش بروز و شیوع آسیبها در کنار حمایت و توانمندسازی افراد آسیبدیده و همچنین پیشگیری از معلولیتها به شمار میرود.
فرید گفت: درحال حاضر بیش از ۹ هزار کودک در مراکز شبهخانواده نگهداری میشوند که ۸۷ درصد آنها، بدسرپرست هستند. علاوه بر این، میتوان مهمترین علت تکسرپرست شدن خانوادهها را فوت یکی از همسران عنوان کرد.