روز سه شنبه ۱۸ خردادماه، افشین سهرابزاده، زندانی سیاسی مبتلا به سرطان، از سوی مسئول حفاظت زندان میناب مورد ضربوشتم قرار گرفت.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، روز سه شنبه ۱۸ خردادماه، مسئول حفاظت زندان میناب، زندانی سیاسی مبتلا به سرطان را مورد ضربوشتم قرار داده و به او اعلام کرده است که از این به بعد وی می بایست بر کف زمین و در راهرو بخوابد
قعالان حقوق بشر در گزارشی در ارتباط با ابن خبر نوشت: “آقای صالح بارزی مسئول حفاظت زندان میناب است و سابقه ضربوشتم زندانیان را دارد و پیش از این یک زندانی را تا حد مرگ کتک زده بود و با اعتراض زندانیان این مقام حفاظت به مرخصی رفته بود. وی که به تازگی از مرخصی اجباری برگشته در بازرسی همراه با خشونت از بند، افشین را صدا کرده و ابتدا به او دستبند زده اند و سپس او را مورد ضربوشتم قرار داده است.”
افشین سهراب زاده، زندانی سیاسی و مبتلا به سرطان که به دلیل عدم رسیدگی پزشکی و محرومیت وی از حق درمان در وضعیت وخیمی قرار دارد، روز سه شنبه ۱۱ خردادماه، به صورت اورژانسی از زندان میناب به بیمارستان اعزام شد. مأموران زندان، علیرغم دستور پزشکان بیمارستان مبنی بر بستری شدن این زندانی، او را زندان زندان میناب بازگرداندند.
بنا به گزارش سوم اردیبهشتماه تارنگار حقوق بشر در ایران، افشین سهرابزاده، از روز یکشنبه ۲۳ فروردینماه در اعتراض به محرومیت از رسیدگی درمانی و بیتوجهی مسئولین به وخامت حال وی، با دوختن لبهایش اعلام اعتصاب غذا کرد و در دوم اردیبهشتماه با قول مساعدت مسئولین زندان مبنی بر پیگیری خواستههایش به اعتصاب خود پایان داد، بااینحال تاکنون هیچ اقدامی در راستای معالجه وی از سوی مسئولین صورت نگرفته است.
پیشتر «کمیسیون پزشکی زندانهای استان هرمزگان »، با ارسال نامهای به مسئولین و دادستان شهر «میناب»، وضعیت این زندانی بیمار را بحرانی اعلام کرده بود اما «دادگستری استان کردستان» در آن زمان با اعزام به مرخصی درمانی او مخالفت کرده بود.
لازم به یادآوری است روز شنبه ۱۸ اردیبهشتماه، کاوه سهرابزاده برادر این زندانی بیمار توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از چندین ساعت بازجویی و تعهد مبنی بر عدم ارتباط با رسانهها و نهادهای حقوق بشر در رابطهی با وضعیت سلامتی برادر زندانیاش، از بازداشتگاه حفاظت اطلاعات سپاه کرمانشاه آزاد شد.
«افشین سهراب زاده»، اهل کرمانشاه در خردادماه ۱۳۸۹، توسط نیروهای «اداره اطلاعات شهر کامیاران» بازداشت و از سوی شعبه دوم «دادگاه انقلاب اسلامی سنندج»، به اتهام «محاربه» به ۲۵ سال در «زندان میناب» محکوم شد. وی در اسفندماه سال ۱۳۹۰، از «زندان مرکزی سنندج» به «زندان میناب» تبعید شد.