حجتالاسلام مهاجریانمقدم در این باره اظهار داشت: خشکسالیهای پیاپی سبب به وجود آمدن بیماریهای مختلف در دامها شده است و به دلیل نبود کارخانه شیرو فرآودههای لبنی مردم مجبورند محصولات شیر خود را با قیمت پایین به دلالان و کارخانجات دیگر استانها بفروشند.
وی بیان کرد: تنها یک کارخانه شیر در شهرستان طبس وجود دارد اما قدیمی است و به صورت سنتی فعالیت میکند و تنها راه حل مشکلات دامداران در این شهرستان این است که بانکها برای بازپرداخت وام اخذ شده توسط دامداران تسهیلات ارائه کرده و یا به ازای دیرکرد جریمه نگیرند.
محمدرضا یوسفزاده افزود: این کارخانه به دلیل اینکه در این سالها دستگاههای آن فرسوده شده و از سیستم سنتی استفاده میکرد مجبور به تعطیلی کارخانه شد و من یکی از طبسیهای مقیم تهران بودم که با من تماس گرفته شد که برای راهاندازی مجدد این کارخانه اقدام کنم.
وی با بیان اینکه خانه و زندگیام را در تهران گذاشته و به همراه خانواده به طبس آمدم تا این کارخانه را دوباره راهاندازی کنم.
مدیر کارخانه سی راز گفت: در شرایط فعلی کار تولیدی به صرفه نیست و کمتر کسی حاضر به سرمایهگذاری در کار تولیدی است اما من این ریسک را پذیرفته و حاضر به راهاندازی مجدد کارخانه شدم چون دامداران طبسی مجبور بودند شیر تولیدی خود را با هزینه پایین به دلالان ویا کارخانجات استانهای دیگر بفروشند.
یوسفزاده بابیان اینکه روزی که برای راهاندازی کارخانه آمدم تعداد پرسنل ۴ نفر بودند اما من این تعداد را به ۲۷ نفر بهصورت مستقیم و ۵ نفر بهصورت قراردادی رساندم که درمجموع ۳۲ نفر برای ما کار میکردند اما با تعطیلی کارخانه این افراد بیکار شدند.
وی بابیان اینکه ۳ میلیارد تومان هزینه کردم و از حالت سرمایهداری به ورشکستگی افتادم اظهار داشت: متأسفانه گاهی بانکها خیلی سلیقهای عمل میکنند و بنا به اظهارات بانکی من ۱۰ وثیقه بردم اما بازهم موفق به دریافت تسهیلات نشدم.